Urgente Telefonice

0770 643 827

Testarea progesteronului

Vezi mai jos ce este:

Testarea progesteronului

Un test de sânge cantitativ pentru progesteron este metoda cea mai precisă pentru determinare momentului ideal pentru reproducere. Testul este raportat ca rezultat numeric, de obicei ng/dl.

În clinica noastră, Combinăm observarea comportamentului câinelui și a cățelei și împreună cu citologia vaginală, pentru ca ovulația sa poată fi identificată cu mare precizie la majoritatea cățelelor.

Un nivel exact de progesteron este, de asemenea, necesar atunci când cățeaua va călători pe o distanță lungă pentru reproducere, când urmează să fie folosit material seminal proaspăt, refrigerat sau congelat, sau când câini sau cățele au o istorie de a fi dificil de reprodus. În plus, un nivel exact de progesteron pentru sincronizarea ovulației este necesar atunci când se anticipează o cezariană sau când cățea este aproape de termen și trebuie evaluată supraviețuirea fetală.

Vezi mai jos Noul Serviciu de

Asigurari Medicale pentru animalute.

Oferim posibilitatea unui plan de asigurare medicală sub formă de abonament lunar care să asigure, după caz, investigațiile și intervențiile din cabinet.