Urgente Telefonice

0770 643 827

Deparazitare Externa

Vezi mai jos ce este:

Deparazitarea Externa

Puricii și căpușele pot fi mult mai mult decât dăunători care cauzează mâncărime. Atât paraziții purici, cât și căpușele se hrănesc cu sângele câinilor și pisicilor. Acest lucru poate provoca reacții alergice, răspândirea bolilor, iar animalele noastre de companie pot fi gazde intermediare pentru unii paraziți care afectează chiar și omul. Puricii pot trăi până la 12 luni și pot produce milioane de urmași.

Căpușele poartă boli precum boala Lyme și Anaplasma. Cea mai bună apărare împotriva puricilor și căpușelor este o deparzitare externa de buna calitate.

Medicamentele pentru purici, căpușe, râie care previn acești paraziți externi sunt sub mai multe forme. Avem soluții topice, pastile sau zgarda. Medicația preventivă este sigură pentru animalul dvs. și combate puricii și căpușele ucigândule și împiedicând răspândirea lor și bolilor transmise de către aceștia.

Vezi mai jos Noul Serviciu de

Asigurari Medicale pentru animalute.

Oferim posibilitatea unui plan de asigurare medicală sub formă de abonament lunar care să asigure, după caz, investigațiile și intervențiile din cabinet.