Urgente Telefonice

0770 643 827

Detartraj

Vezi mai jos ce este:

Serviciul de Detartraj

Sănătatea dentară este o parte foarte importantă a bunăstării generale a animalului dvs. de companie. Dinții prietenului dvs. de companie ar trebui să fie examinați cel puțin o dată pe an de către un medic veterinar pentru semne timpurii de probleme sau boli dentare.

Majoritatea bolilor dentare apar sub linia gingiei, unde nu este vizibilă. Prin urmare, recomandăm o curățare temeinică cel puțin o dată pe an. O curățare dentară include detartraj (pentru a îndepărta placa dentară și tartrul) și lustruirea similară cu procesul folosit pe proprii dinți în timpul curățărilor dentare obișnuite.

Când mergeți la dentist, știți că medicul dentist va ajută. Stomatologul dumneavoastră vă poate oferi anestezie locală pentru a minimiza durerea și disconfortul. Animalul dvs. de companie nu înțelege beneficiile unei proceduri dentare și se va mișca sau va mușca pentru a încerca să se protejeze.

Anestezia inhalatorie și nu numai, ne permite să efectuăm procedura dentară cu mai puțin stres și durere pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, permite o curățare mai bună și o evaluare a bolilor dentare sub linia gingiei. La nivel mondial se recomandă astfel efectuarea de proceduri stomatologice la animale mici sub anestezie generală.

De asemenea, în cazul unor complicații la nivelul radacinilor dentare, efectuam radiografii dacă acestea necesita evaluare suplimentară.

Vezi mai jos Noul Serviciu de

Asigurari Medicale pentru animalute.

Oferim posibilitatea unui plan de asigurare medicală sub formă de abonament lunar care să asigure, după caz, investigațiile și intervențiile din cabinet.