Urgente Telefonice

0770 643 827

Terapie intensiva

Vezi mai jos ce este:

Terapie intensiva

În cazurile in care pacientii nostri nu sunt suficient de bine pentru a fi externati vor fi internati la terapie intensivă pentru observare continuă, tratament și îngrijire non-stop.

Multi pacienti vor rămâne, de asemenea, internati la ATI pentru recuperarea postoperatorie, dacă intervenția chirurgicală a fost complexă sau atunci când se tratează un animal de companie care este considerat cu risc ridicat de complicații în urma unei intervenții chirurgicale (de exemplu, cei cu boli grave, în vârstă sau foarte tinere).

Uneori, o afecțiune cronică sau terminală, dar gestionabilă cu tratament în ambulatoriu și îngrijire la domiciliu se poate agrava. Unele boli pot deveni mai debilitante în timp, cum ar fi cancerul, și, prin urmare, necesită spitalizare. Unitatea de terapie intensivă este o unitate specializată pentru animale care este echipată cu tehnologie și echipamente de susținere a vieții. Deoarece animalele de companie dintr-o unitate ATI sunt extrem de bolnave sau se recuperează după traume sau intervenții chirurgicale, este vital ca acestea să fie ținute departe de alte animale într-un mediu cat mai steril, liniștit, cu temperatură controlată.

Monitorizarea și terapia intensiva includ: Monitorizarea tensiunii arteriale și a fluxului
sanguin/ Fluidoterapia IV/Medicatie de suport/Ventilatie asistata/Cateterizare/Suport
nutrițional/ Controlul durerii s.a.

Vezi mai jos Noul Serviciu de

Asigurari Medicale pentru animalute.

Oferim posibilitatea unui plan de asigurare medicală sub formă de abonament lunar care să asigure, după caz, investigațiile și intervențiile din cabinet.